Αστρολογία 09/04/2021

Αστρολογία 09/04/2021

Krios1 480ΚΡΙΟΣ

Είναι πολύ πιθανό να προκύψει κάποιου είδους συναισθηματική σήμερα αν δεν είστε προσεκτικοί. Οι γύρω σας ψάχνουν αφορμή για να σας εκνευρίσουν. Μην τους αφήσετε. Βεβαιωθείτε ότι δεν είστε ευάλωτοι στις επιθέσεις. Κάποιος/α είναι έτοιμος/η να σας αντιμετωπίσει, οπότε πρέπει να είστε έτοιμοι για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Ο καλύτερος τρόπος για να καταπολεμήσετε οτιδήποτε προσπαθεί να σας ρίξει είναι να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

tayros 480ΤΑΥΡΟΣ

Η παρέα σας σας έχει χάσει τον τελευταίο καιρό. Κάντε μια εμφάνιση που ξέρετε ότι θα εκτιμηθεί. Αναζητήστε τα καλύτερα στοιχεία των ανθρώπων γύρω σας αντί να γίνεστε τόσο επικριτικοί. Δεν θα λείψετε σε κανέναν αν συνεχίσετε να μιλάτε πίσω από την πλάτη τους με μη κολακευτικά λόγια.

dydimos 480ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην ενεργείτε σαν να έχετε όλες τις απαντήσεις. Αυτή η στάση δεν θα σας οδηγήσει πουθενά. Θυμηθείτε ότι ο καθένας που συναντάτε έχει κάτι να σας διδάξει, οπότε μην αγνοείτε κανέναν, ακόμη και αν πρόκειται για κάποιον άστεγο στο δρόμο. Υιοθετήστε μια θετική συμπεριφορά, μη γίνεστε συνεχώς επικριτικοί και θα έχετε περισσότερες επιτυχίες στις σχέσεις σας.

karkinos 480ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχει μια ιδιαίτερη δύναμη στα λόγια σας σήμερα και μια σπάνια εσωτερική αυτοπεποίθηση. Παρατηρείτε ότι η συναισθηματική σας κατάσταση και η προσωπικότητά σας είναι ιδιαίτερα ισχυρές. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά. Μην αφήσετε τους άλλους να σας πείσουν για οτιδήποτε, αν δεν είστε 100% σίγουροι ότι θέλετε να το κάνετε.

leon480ΛΕΩΝ

Ανοίξτε κάθε πόρτα που φαίνεται να σας εμποδίζει σήμερα. Δεν θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά σας για να το επιτύχετε. Το κλειδί είναι να είστε πιο ευέλικτοι στην προσέγγισή σας και να συγχωνευτείτε με την ομαδική προσπάθεια αντί να προσπαθείτε να την ανταγωνιστείτε. Θα διαπιστώσετε ότι όταν ανοίγεστε προς τα άτομα γύρω σας, θα βρεθούν πολλοί να σας βοηθήσουν.

parthenos 480ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εάν αισθάνεστε ότι οι μπαταρίες σας πέφτουν να θυμάστε ότι έχετε πάντα μια εφεδρική δύναμη. Μην την αγνοείτε. Μπορεί να σας βοηθήσει να γνωρίζετε ότι έχετε λίγο χρόνο ακόμη για να ολοκληρώσετε την εργασία σας. Δουλεύετε πιο αποτελεσματικά υπό πίεση. Απλά παραμείνετε ήρεμοι και να θυμάστε ότι δεν ήρθε το τέλος του κόσμου εάν τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως θα θέλατε.

zyos 480ΖΥΓΟΣ

Βάλτε λίγη λάμψη στη μέρα σας. Ανεβάστε ταχύτητα. Μπορεί να αισθάνεστε σαν να υπάρχει πολλή προσμονή στην ατμόσφαιρα, αλλά μην ξεπερνάτε τις δυνάμεις σας. Απολαύστε την κάθε μέρα στο μέγιστο και βεβαιωθείτε ότι εκμεταλλεύεστε κάθε λεπτό. Οι μικρές ενοχλήσεις μπορεί να μετατραπούν σε μεγάλα προβλήματα, εκτός εάν κρατήσετε μια ειλικρινή σκέψη και μια ουδέτερη άποψη.

skorpios 480ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βάλτε φωτιά στην ενέργειά σας σήμερα και δείξτε τη δύναμή σας. Εκπέμπετε τόση θερμότητα που καταφέρνετε να προσελκύετε τους γύρω σας. Κάποιοι μπορεί να μην μπορούν να σταθούν πολύ κοντά σας. Μην ανησυχείτε – αυτό είναι δικό τους πρόβλημα, όχι δικό σας. Το κλειδί για εσάς τώρα είναι να είστε ο εαυτός σας.

toxotis 480ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθήστε να απαλλαγείτε από την καταναλωτική σας μανία. Εάν συνεχίζετε να σκέφτεστε ότι χρειάζεστε όλα αυτά τα υλικά πράγματα για να είστε ευτυχισμένοι, ποτέ δεν θα είστε πραγματικά ικανοποιημένοι ανεξάρτητα από το πόσα έχετε. Στο ίδιο πνεύμα, μην νομίζετε ότι με τα δώρα και τα υλικά αντικείμενα θα αποδείξετε την αγάπη σας για τους άλλους ανθρώπους.

aigokeros 480ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι σημαντικό να στρέψετε την προσοχή σας σε πιο πνευματικά θέματα τώρα. Σκεφτείτε μήπως γραφτείτε σε ένα μάθημα γιόγκα, που συνδυάζει το διαλογισμό με τη φυσική άσκηση. Είναι σημαντικό να συνδέσετε το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας. Όσο περισσότερο μπορείτε να ενσωματώσετε αυτά τα τρία μέρη της ύπαρξής σας, τόσο πιο υγιείς θα νιώσετε.

ydroxoos 480ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα προσπαθήστε να προσεγγίσετε άτομα που ξέρετε ότι θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα. Δεν υπάρχει λόγος να κάθεστε σπίτι σας και να στεναχωριέστε όταν ξέρετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να σας δουν και να σας ακούσουν. Μην νομίζετε ότι οι άλλοι είναι πολύ απασχολημένοι για να ακούσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Ανοιχτείτε στους γύρω σας και δεν θα το μετανιώσετε.

ixthys 480ΙΧΘΥΣ

Σταματήστε να μηρυκάζετε το παρελθόν. Ήρθε η ώρα να προχωρήσετε. Σηκωθείτε από το κρεβάτι σαν να είναι η σημερινή η πρώτη μέρα της ζωής σας. Συνειδητοποιήστε πόσο τυχεροί είστε που είστε ζωντανοί και υγιείς. Χρησιμοποιήστε τη δύναμή σας με σύνεση, γιατί θα διαπιστώσετε ότι είναι ισχυρότερη από το συνηθισμένο.

ΕΛΕΝΑ ΖΕΥΓΑΔΑΚΗ
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΤΗΛ ‪6978367377


Εκτύπωση