Μελέτης Ρομποτής

 Μελέτης Ρομποτής

Ένα νέο παιδί, Ένα παιδί με όνειρα, ασχολείται με τον Αθλητισμό το modelling. Ένα παιδί που αγαπώ ιδιαίτερα αποκαλυπτεται

1. Από ποια ηλικία ασχολείσαι με τον αθλητισμό;

Με τον αθλητισμό ασχολούμαι από 4-5 ετών. Ξεκίνησα με ενόργανη γυμναστική όπου πολύ σύντομα πέρασα στον πρωταθλητισμό. Ωστόσο στα 9 μου μόλις χρόνια συνειδητοποίησα ότι ο μεγάλος μου έρωτας είναι το ποδόσφαιρο.

2. Τι είναι αυτό που σε έκανε να ασχοληθείς;

Τα ερεθίσματα τα πήρα από τη μητέρα μου, για αυτό υπάρχει και στο DNA μου μάλλον, καθώς ασχολούνταν και εκείνη με τον αθλητισμό και θέλησε να μου μεταδόσει την αθλητική παιδεία.

3. Ασχολήσε παράλληλα και με το modelling;

Ή απλώς διαφημίζεις κάποια ρούχα;

Ανήκω στο πρακτορείο μοντέλων Happy People Models Agency από το 2010 και δεν κάνω μόνο φωτογραφήσεις ρούχων αλλά και αρκετές διαφημίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

4. Τι είναι αυτό που θα έλεγες σε ένα παιδί αν σε ρωτούσε να ασχοληθώ με τον αθλητισμό και γιατί;

Φυσικά, σε όλα τα παιδιά θα έλεγα να ασχολουθούν με τον αθλητισμό διότι μόνο θετικά στοιχεία μπορεί να αποφέρει στο χαρακτήρα και στο σώμα τους. Σημασία δεν έχει να γίνουμε όλοι πρωταθλητές αλλά μεγαλύτερη σημασία έχει να γυμναζόμαστε όλοι, κυρίως για την υγεία μας.

5. Βοηθάς από όσο γνωρίζω και το ΤΑΣΕΗ τι ακριβώς κάνεις;

Παρατήρησα μια δημοσίευση του προέδρου του ΤΑΣΕΗ κυρίου Σπύρου Μπιμπίλα, η οποία ανέφερε τη συλλογή από καπάκια τα οποία θα τα προωθούσε για την ενίσχυση των σκοπών του ΤΑΣΕΗ. Αμέσως κινητοποιήθηκα και μάζεψα όσα περισσότερα καπάκια μπορούσα με την βοήθεια του κόσμου, η οποία ήταν ειλικρινά πολύτιμη. Εδώ να αναφέρουμε ότι η προσπάθεια συνεχίζεται.

6. Μια ευχή για το Newsberg.gr.

Εύχομαι καλή αρχή και καλή επιτυχία στο νέο σας αυτό ξεκίνημα γιατί πραγματικά πιστεύω πως σας αξίζουν τα καλύτερα!

7. Mε τον κορωνοϊό δυσκολεύτηκες ή όχι; Πως περνούσες τις μέρες σου;

Λόγω του αθλητισμού έχω μεγαλώσει με πειθαρχία και αυτοσυγκέντρωση οπότε δεν δυσκολεύτηκα σε προσωπικό επίπεδο. Σε μια τόσο εξελιγμένη εποχή μπορούσα να επικοινωνώ με τους ανθρώπους που επιθυμούσα ανά πάσα στιγμή. Αυτό που με δυσκόλεψε ήταν και είναι η αποχή από τις καθημερινές ομαδικές προπονήσεις μας, αυτό ήταν το δυσκολότερο κομμάτι για μένα. Παρόλα αυτά δεν έμεινα άπραγος, συνεχίζω προσωπικά μόνος μου τις προπονήσεις μου, καθημερινά, και ακολουθώ το πρόγραμμα που μας έχει υποδείξει ο προπονητής μας από την ομάδα νέων που ανήκω ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931. Έτσι πέρασα τις μέρες μου στην καραντίνα, με διπλές προσωπικές προπονήσεις πρωί και απόγευμα.


Εκτύπωση