Τρι, Οκτ 20, 2020

Γευστικές Προτάσεις για σας και τους φίλους σας

Σνίτσελ …αλλιώς 

Υλικά
10 μικρά και λεπτά μοσχαρίσια σνίτσελ
300 γρ. σκληρό τυρί
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Χυμό ενός λεμονιού
4 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι -πιπέρι
Παρασκευή
Αλατοπιπερώνετε τα σνίτσελ και κόβετε το τυρί σε μικρά μπαστουνάκια και το σκόρδο σε μικρά κομματάκια. Τοποθετείτε τυρί και λίγο σκόρδο στην άκρη του κάθε σνίτσελ. Τυλίγετε τα σνίτσελ και τα κλείνετε με οδοντογλυφίδες. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και σοτάρετε τα ρολάκια μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές. Σβήνετε με το κρασί΄και σκεπάζετε μέχρι να ψηθούν απορροφώντας τα υγρά τους. Στο τέλος ρίχνετε το χυμό του λεμονιού και αποσύρετε από τη φωτιά.
Σερβίρονται ζεστά και είναι εξαίρετος κρασομεζές.

Γευστικές Προτάσεις για σας και τους φίλους σας
Image

Φαγητό

Τεχνολογία